СЕМИНАР: София 15, 16, 17 Декември 2023
Местата са ограничени до 12 участника!
Информация и Резервация
СЕМИНАР: Пловдив 20, 21, 22 Октомври 2023
Местата са ограничени до 12 участника!
Информация и Резервация

Защо УлтраМайнд ЕСП Систем?

Има ли голяма разлика между Силва Контрол на Ума и Силва УлтраМайнд ЕСП Систем?

Има ли връзка с оригиналната компания на Хосе Силва?

Кой курс е подходящ да посетя първо?

Мисля да доведа и децата си, УлтраМайнд ЕСП по-подходящ ли е за тях?

Това са само част от въпросите, които може би вълнуват всеки човек заинтересуван по някакъв начин и желаещ да премине Силва обучение…

За отговорите потърсихме човекът, който бе редом до Хосе Силва в създаването на Силва УлтраМайнд ЕСП Систем – Ед Бернд Младши
(Съавтор на 4 от книгите на Хосе Силва и съавтор на „Ефективна Сетивна Проекция за всеки ден” заедно с Хосе Силва Младши)

„Хосе Силва имаше 10 деца, и като един интелигентен човек, той основа нова компания за новия курс Силва УлтраМайнд ЕСП Систем през 1998г. Това е компанията, с която аз съм свързан… по мой собствен избор.

В началото никой от нас дори не вярваше в психичните способности. Сега хората се промениха… Благодарение на Хосе Силва и Силва Метод за Контрол на Ума. В резултат… превърнахме се в медиуми, ясновидци, развихме своите психични способности без дори да подозираме, че това е възможно! Всичко, което е в оригиналния курс ни приближава с една стъпка по-близо към превръщането ни в медиуми, въпреки че това не е така очевидно по време на курса.

Така … оригиналният курс си свърши отлично работата, но на определена цена. Цената е, че повечето хора посетили и изучавали тази програма за себеусъвършенстване и самопомощ се фокусираха върху частта за „себе си”.

От самото начало г-н Силва ни казваше, че сме дошли на тази планета земя да коригираме проблеми и да подобряваме условията на планетата. Опитах се да преподавам това през 1978 и 1979г., но не можах да направя нужния пробив и посланието да стигне до студентите ми. Всичко, което ги интересуваше е какво те могат да направят за самите себе си.

Спомням си една дискусия с някои лектори „ветерани” в Ларедо през 1979г., по време на Семинара за Усъвършенстване на Лектори, които казваха, че ние трябва да помагаме на хората да получат това, което те желаят преди въобще да се замислят да помагат на другите.

Тогава отстъпих и продължих по този начин, макар да съзнавах, че това е като да вървиш назад. Ако вие отидете и започнете една работа, дали вашият работодател ви плаща предварително за месец работа и чак след това ви вика да си свършите работата? Не! Той ви кара първо да си свършите задълженията, след което ви заплаща за труда! Простичко. Но хората просто не го разбраха тогава.

Сега самите хора се промениха… по мое скромно мнение, това е в голяма степен благодарение на курса на Хосе Силва. Сега те знаят, че интуицията и психичните способности са реални неща. Те разбират реалността и съществуването на едно духовно измерение, и разбират факта, че каквото даваме на света – това се връща към нас самите. (What goes around, comes around)

Така че… оригиналният курс е чудесен за решаване на проблеми. Ако имате много проблеми… напрежение, мигрени и главоболия, лоши навици, слаба памет и концентрация, безсъние, заболявания, и т.н. и т.н., тези техники ще работят и работят чудесно!

Лично аз, бих предпочел хората първо да възприемат и да се обучат в УлтраМайнд ЕСП курса. Ние го наричаме „Един нов начин на мислене”, защото през цялото време подчертаваме и наблягаме, че ние трябва да научим за какво сме дошли на земята, каква е работата ни – каква е мисията на живота ни – след което да поискаме напътствия и подкрепа от висшия разум за да осъществим тази мисия успешно.

Има значение не това, което ние искаме… това, което е от значение е за какво сме дошли, с какво призвание ни е изпратил висшия разум. Не всеки трябва да е богат. За някои хора богатството е част от мисията им. Но за повечето от нас, ние имаме други задачи.

Веднъж като хората разберат това и развият своите ЕСП (психични способности) и се научат как да получават помощ и напътствия от висшия разум, тогава бих се радвал да ги видя как научават, която и да е от техниките за самоусъвършенстване, която им е нужна.

Определено препоръчвам УлтраМайнд ЕСП – това трябва да се научи на първо място… и веднъж като възприемем правилната нагласа… и имаме подкрепата на висшия разум със себе си… тогава всичко останало е лесно. Съвсем лесно можете да усвоите техниките за самоусъвършенстване след като веднъж сте се научили да функционирате в своето ниво. Това са прости техники, характерни за лявото мозъчно полукълбо.

Разбирате ли смисъла на казаното до тук? Моля ви, чувствайте се свободни да питате всички въпроси, които се появят у вас… така и аз се уча. Аз знам за какво говоря… но съм научил, това не значи, че автоматично всички останали разбират за какво говоря.“

Както и Ед Бърнд Младши е написал чрез въпросите ние се учим все повече и повече. Сега топката е във ваши ръце, само вие знаете какво ви интересува и какви въпроси имате…

Задайте ги без притеснение. Всички се учим включително и ние самите, всеки ден по най-различни начини.

Тук няма напреднали или изоставащи. Всички ние сме в процес на придобиване на пълния си човешки потенциал, за което трябва да се гордеем със себе си.

90 % от населението на Земята използва предимно лявото мозъчно полукълбо. Защо е толкова важно за нас и за бъдещето ни да се научим да използваме и дясната мозъчна половина разказва основателят на Силва метод – Хосе Силва.