СЕМИНАР: София 21, 22, 23 Юни 2024
Местата са ограничени до 12 участника!
Информация и Резервация
СЕМИНАР: Пловдив 26, 27, 28 Април 2024
Местата са ограничени до 12 участника!
Информация и Резервация

Силва УлтраМайнд дава Надежда на Дарфур

 

Как един обикновен човек може да промени „невъзможни” ситуации към по-добро, това е прекрасен пример какво един човек може да постигне с напътствията на Висшия Разум, получени чрез техниката на Мисловния Филм.

 

Следващият материал е транскрибиран от интервю с г-н Сюлейман Джамоус и словенският Министър на Външните Работи Самюел Збогар, които говорят за ползата и ценността на идеята, която дошла на Клемен Михелик, Силва УлтраМайнд Инструктор в Словения, чрез Техниката на Мисловния Филм, и за настоящата ситуация в Дарфур:

 

„Мисля, че трябва да насоча своите благодарности към всички словенци, започвайки с инициативите на г-н Дрновсек и тези, които направиха така, че да се повиши осведомеността в Европа от дейностите на словенците.

 

Сега мога да ви кажа, че хората в бежанските лагери усещат, че Словения им е помогнала и спасила много повече от Европейския Съюз, Африканския Съюз и ООН представяни от 20 000 военни на място.

 

Мисля, че те изразходват пари, милиони и милиони на ден, а ефекта, който оказваха е много незначителен в сравнение с ефекта на тези малки камери, изпратени от Словения тук и донесени от моя приятел Томо Крижнар и неговия колега Клемен Михелик.

 

Донесоха ни около 45 комплекта  малки камери и ние ги разделихме по бежанските лагери и бежанците вътре в страната, като се концентрирахме повече на бежанците в лагерите, защото  риска и опасността за тях беше много по-голяма в сравнение с бежанците в страната.

 

И така същия ден всички чуха, че има скрити камери, които могат да те уловят, ако извършваш насилие срещу жени и деца. И тези камери сега са навсякъде.

 

 В: И има ли ефект?

 

Ефекта е невероятен:

 

От последните два месеца не сме чували за никакви случаи на насилие срещу жени и деца, благодарение на тези малки камери.

 

Те не знаят къде са камерите и се страхуват да не бъдат заснети, така че всички спряха. И това е известно при нас като Словенския дар.

 

 В: Кой можеше да се сети, едно толкова миниатюрно нещо, а може да доведе до такава голяма промяна!

 

 

Ние сме напълно убедени, че това малко нещо осъществи такъв ефект, въпреки присъствието на 20000 военни на място, които не правят нищо. Те дори не отиват да видят какво се случва, освен ако не им е разрешено от правителството на Судан.

 

Така че те за нас са безполезни въпреки числеността им и не ни интересува какво правят – единствено усещаме, че пропиляват парите на света в Дарфур.

 

В: И на второ място да ви попитам какво е настоящето положение и какво очаквате за в бъдеще, ако нещата продължат както са днес?

 

Мисля, че справедливо споразумение беше подписано между различните движения и правителството в Доха на 23 Февруари 2011. Същия ден, когато подписахме започнаха бомбардировки от страна на правителството и до ден днешен не са престанали.

 

Ежедневно те бомбандират зони, в които подозират, че има въоръжени мъже. Но факт е, че бомбандират селата и селяните, и водните запаси за хората и техните животни.

 

Най-лошото стана, когато хората страхувайки се от дневната светлина, се събраха около водоем в местност наречена Girgi Girgi на 28 Април, през нощта те бяха бомбандирани. Поне половината от животните там бяха избити заедно с 8 човека същата тази нощ.

 

От 27 Април 2011 сухопътни войски започнаха да нападат областта Jabel Moon, където според тях било база на движенията.

 

От тогава сме се сражавали с тях 4 пъти. За щастие успяхме да ги отблъснем тези 4 пъти, но заплахата все още е там и те се опитват да ни нападат от 3 страни. Ние сме готови за това, не се страхуваме от това, че идват…

 

Ако трябва да кажа какъв е ефекта от тези военни действия върху цивилните. Много съм загрижен за тяхното състояние… и за това плача. Онези хора – те не правят разлика между бойци и цивилни. Те просто бомбандират от въздуха. Тогава долу става касапница, а тях не ги е грижа.

 

На 4ти Май 2011, те бомбандираха 18 села на запад от El Fasher, тогава се страхуваха че бунтовници ще нападнат El Fasher. Бунтовниците не са в селата, но те продължават да бомбандират селата и са продължили до вчера в местност наречена Thabit, където е пазара на областта. Убиват невинни цивилни граждани всеки път. Те знаят, че е опасно да прелитат над сухопътните войски, които са въоръжени, и знаят, че цивилните не са въоръжени за това ги бомбандират спокойно и не ги е грижа.

 

За повече информация посетете сайта на Хуманитарна Организация за Хората на Земята (Humanitarian Organisation for People around the Earth) – H.O.P.E.

 

Klemen_Darfur

 

Ето какво ни изпрати Клемен през Май 2010 за миниатюрните гласово-активиращи се камери и как тази идея се появила благодарение на ръководството и насоките получени чрез използването на техниките на Силва УлтраМайнд ЕСП Систем:

 

Идеята за мини камерите беше „продукт“ на Мисловния Филм.

 

Томо вече беше доставил няколко ръчни камери в Дарфур през Април 2009 г. По-късно търсех някакво евтино решение за защита на децата и жените – камери, които се нуждаят от малко енергия, които могат да се зареждат в кола или компютър и са достатъчно малки за да бъдат скрити.

 

На следващия ден намерих решението по интернет.

 

Всичко, което се случи след това беше направлявано от Висшия Разум.

 

Намерихме парите, организирахме всичко със словенските власти, заминахме за Дарфур, обучихме ги да използват камерите и се върнахме живи. Много хора ни казаха, че това е чудо.

 

Такъв огромен ефект с малка финансова инвестиция, в сравнение с милионите долари харчени на ден за войници

 

Сега работим за купуването на мобилни сондажни машини за населението на Дарфур за да си намират източници на вода. Убеждаваме словенските политици да купят една машина…

 

Суданската армия бомбандира водоемите и избива цивилни ежедневно. Аз бях там и по това време ние бяхме мишените. Бомбите падаха много близо до нас.

 

Драфурците биха искали да открият нови неизвестни водоеми за своите съграждани. За това събираме пари за мобилни сондажни машини. За два дни (от момента, когато организацията ни официално стартира) ние събрахме 2 300 евро. Нужни са ни 90 000. Аз съм сигурен, че ще купим машина до 2 месеца!

 

Има нужда от тези сондажни машини за да помогнем на много жени и деца, ето защо съм толкова сигурен.

 

Програмирането помага невероятно много!

 

 

Когато имам малко повече време ще напиша книга за моите истории и успехи със Силва техниките. Бизнес, здраве, оцеляване в Дарфур и много други. Има стотици истории на успех, които ми се случиха лично на мен… Имаше толкова много ситуации на живот или смърт…

 

Тук са някои лични изводи на Клемен Михелик:

 

Аз вярвам, че ние трябва да даваме пример чрез собствения си живот и да вдъхновяваме останалите. Това е, което аз се опитвам да правя в Словения.

 

„Аз не съм светец и съм правил много грешки в живота си…“ са думите в началото на моите семинари. По-късно в процеса на семинара обяснявам на моите ученици какво аз съм успял да променя в моя живот използвайки Силва техниките. Вярвам, че това е нещото, което им даде надежда също да променят и техния собствен живот. Това е нещо, което и те могат да направят.

 

Нямам претенциите, че съм нещо повече от тях. Просто им показвам начина да станат по-добри. Искам те да вярват, че всеки може да се промени към по-добро…, и не приемам думата Невъзможно. Ние всички можем!!!

 

Точно по същия начин постъпих и с H.O.P.E. Показах на хората, че един обикновен човек може да промени „невъзможни“ ситуации към по-добро. Да помогне на хиляди хора с една „проста“ идея за камери.

 

Ето за това ние имаме една огромна подкрепа от словенския народ в помощ на Дарфур. Аз не съм милионер за да даря 1 % от парите си. Аз дадох много повече отколкото можех да си позволя. Но си струваше.

 

Много малко хора знаят за програмирането и за Мисловния Филм, но въпреки това нашите резултати ги вдъхновяват.

 

Под програмиране за прекратяване войната в Дарфур, аз имам предвид всеки вид програмиране. Хората могат да използват молитва, да използват Силва техниките на Мисловния филм или Огледало на Ума.

 

Аз вярвам, че всички ние можем да спрем страданието.

 

Колкото сме повече, толкова по-добре…

 

Аз успешно отворих бизнес сметка в PayPal и създадох бутон за дарение. Работи перфектно. Аз вече дарих… 🙂

 

Ти можеш да помогнеш да спасиш живот сега

 

Ако бихте желали да помогнете моля програмирайте и моля дарете.

 

 

The Eyes and the Ears of God – Video surveillance of Sudan – „Очите и ушите на Бог“ – Видео наблюдение на Судан – Трейлър на документалния филм от 2012

 

С участието на Силва УлтраМайнд Системс Директор за Словения Клемен Михелик

 

Източник: Silva UltraMind in Slovenia gives H.O.P.E to Darfur

 

Превод: П. Николова

Директор Силва УлтраМайнд ЕСП Систем: Милен Михайлов