СЕМИНАР: София 21, 22, 23 Юни 2024
Местата са ограничени до 12 участника!
Информация и Резервация
СЕМИНАР: Пловдив 26, 27, 28 Април 2024
Местата са ограничени до 12 участника!
Информация и Резервация

Силата на Въображението – Невил Годард

 

През 1933 година, стар приятел на 28 годишния Невил му предал знание, чрез което да разбере творческата сила на въображението си. Една техника, която младият Невил прилага и успява да осъществи желанието си да предприеме презокеанско пътешествие въпреки липсата на всякакви финанси.

 

Целият този запис на Невил Годард от 1955г. е описание на тази техника. Описани са конкретни действия и насоки как да процедирате, ако желаете нов дом, повишение в работата, пътуване, намиране на партньор в живота, подобряване на прекъснати взаимоотношения, решаване на здравословен проблем…

 

Този случай от 1933 г. изиграва съществена роля в живота и делото на Невил, който се посвещава изцяло на този нов начин на мислене. Провидението го среща с известния етиопски евреин Абдула, който му предава знанията си по иврит, Кабала и „повече истинско християнство от всеки друг, който някога съм срещал“ – както казва Невил. Той става един от най-влиятелните учители на своето време в направлението Нова Мисъл.

 

Днес световно известния Джоузеф Мърфи – известен в България с поредица от книги като „Силата на Твоето Подсъзнание“, казва, че Невил един ден ще бъде признат за „един от най-великите мистици на света“.