СЕМИНАР: София 21, 22, 23 Юни 2024
Местата са ограничени до 12 участника!
Информация и Резервация
СЕМИНАР: Пловдив 26, 27, 28 Април 2024
Местата са ограничени до 12 участника!
Информация и Резервация

Прераждане, душа… и още нещо

„В природата нищо не се губи, а само видоизменя формата си“

Макар и с днешна дата толкова хора да вярват в прераждането и в безсмъртието на своята душа, реално повечето от нас продължават да живеят така сякаш живота ни е даден един път и никога повече няма да се върнем тук, да балансираме постъпките и поведението си.

Запознайте се с Долорес Кенън и метода на хипнотичната регресия, чрез който Долорес и хилядите нейни ученици по цял свят практикуват връщане в минали животи.

Това е хипноза като никоя друга. Субектът се намира в дълбоките нива на съзнанието, но с ясно осъзнаване на всичко, което вижда. Той е активен участник в разглеждането на миналите животи и получаването на съвети и послания от Висшия Аз и духовните си водачи.

Отваряме тази тема с цел да покажем на читателите и практикуващите Силва УлтраМайнд ЕСП, че това е свят също толкова реален колкото и физическия. Ние не сме това физическо тяло, в което прекарваме живота си на земята. Именно защото сме енергия, безгранична и безсмъртна душа, ние можем да се свързваме с всичко което е и да черпим информация…

За всички, които вече са посетили нашите семинари, вярвам че няма и капка съмнение – след постигнатите успехи по откриване на информация от разстояние – нещо което се постига и доказва именно, че човекът е енергия и има едно ниво в което всичко е свързано…

В поредица от статии ще споделя моменти от моя личен опит при провеждането на хипнотични регресии, в които се забелязват общочовешки послания и съвети, които могат да са полезни на повече хора със сходна проблематика в живота си.

За тези които не ме познават преминах обучение при Долорес Кенън, и в последните няколко години практикувам – първоначално в Англия, сега в България.

Всичко, което ще споделя в следващите материали е собственост на субектите, с които съм работила и никоя част от тези материали не може да бъде копирана и разпростараняване без изрично упоменаване на източника – и поставяне на линк към този сайт.

Следните откъси са от регресия на млада жена М.Й. проведена през пролетта на тази година. Особеното тук е, че се появяват послания свързани със сродните души, щастието и раздялата им, както и един анализ за смъртта след като субекта е видял 3 свои минали живота и е преживял 3 различни сцени на смъртта.

1. Първият живот описва среща на млад мъж със сродната му душа. Животът им е прекрасен и щастлив, усеща се силна свързаност и неразделност между двамата и категорично послание, че това е Истинската Любов за тези две души.

След смъртта на мъжа разговаряме с неговата душа, която от позицията вече на Духовния свят обяснява как са постигнали щастието си тези две души:

„С търпение са живяли… Щастието, което са имали с търпение са го градили… Кротко, със смирение.. (описва какво поведение е заемал мъжа при конфликтни ситуации между него и съпругата му, обяснява че не си е позволявал да избухва дори, ако жената го подразни с нещо)”

Често срещано е схващането, че истинската любов е без караници и дразги между партньорите. Но въпреки това много двойки, мъже, жени усещат, че чувствата им са много дълбоки и въпреки това конфликтните ситуации се появяват. В описания минал живот двойката освен всичко друго е среща между две сродни души, и въпреки това – те също преживяват подобни ситуации. Но най-ценното тук е споделения опит на душата – как е изградила щастието си със своята половинка и как го е запазила.

По нататък субектът пояснява, че и преди са имали общи животи с неговата любима, и понякога се разделят, но им предстоят и още други общи животи.

„Като вкопчени са един в друг и като се разделят им е много мъчно, но трябва иначе не могат да порастнат!”

Това изявление обяснява защо има животи, в които не срещаме сродните си души и защо такива животи са ни полезни. Някои уроци могат да бъдат усвоени в партньорство със сродната душа, но има и такива, за които е нужно да сме отделени от тях. И това е напълно в реда на нещата, ние знаем на ниво душа, че така трябва и знаем също, че вероятно ни предстоят още срещи и животи заедно.

2. След преминаването през 3 минали живота субекта за пореден път описва сцената на смъртта и преминава в нематериална форма в духовния свят.
На въпрос какво усеща след преминаването на всички тези сцени на смъртта от миналите животи, и дали е естествен процес на смъртта, субекта отговаря по следния начин:

„Че го чакаш цял живот да дойде. Не чакаш да се родиш, чакаш да умреш. Когато умираш усещаш сякаш си го чакал цял живот… да умреш… и си го искал.”

На въпроса защо хората се страхуват от смъртта, субекта отговаря:

„Защото се привързват”

Получената информация от този субект е напълно в синхрон с описанията на субекти на Долорес Кенън, при които тя получава подобни отговори и описания на смъртта, които потвърждават, че няма причина за старховете насаждани ни от обществото и културата, в която сме отрасли.

Подробни описания на тези случаи може да прочетете в моя блог: dolorescannonbg.blogspot.com/2012/02/blog-post.html?spref=fb

Когато човек желае нещо от цялото си сърце нищо не може да го спре… убедих се в това и го видях в действие и на практика при М. от Франция, която преодоля всякакви препятствия и огромно разстояние, за да се срещнем и да преживее нещо, което нито тя нито аз сме очаквали. Следващата регресия, която ще споделя има една от най-дългите продължителности – общо 3 часа в тета ниво.

С М. бяхме разменили редица имейли преди срещата и може да се каже, че се познавахме вече, всички бариери между нас бяха изчезнали, а предварителния разговор непосредствено преди регресията протече като между две близки приятелки. Това е атмосферата, която е нужна за пълно отпускане и релаксация. Именно в такива случаи субекта се отпуска до най-дълбоките нива и достига информацията, която му е нужна.

Цялата регресия и посланията в нея може да прочетете тук:

dolorescannonbg.blogspot.com/2012/07/blog-post_31.html