СЕМИНАР: София 19, 20, 21 Април 2024
Местата са ограничени до 12 участника!
Информация и Резервация
СЕМИНАР: Пловдив 26, 27, 28 Април 2024
Местата са ограничени до 12 участника!
Информация и Резервация

Лечение от разстояние със Силва УлтраМайнд ЕСП

„Бяхме с моят приятел пред зъболекарския кабинет с наш много близък човек. Процедурата трябваше да е изваждане на корен на зъб от венеца и поставяне на някаква малка палстинка на мястото.

Винаги е по-лесно да даваш кураж отстрани от колкото да си ти самият на зъболекарския стол.

Решехме, че ще направим всичко по силите си тази процедура да мине успешно и без никакви усложнения за нашата близка.

Стояхме си във фоайето и визуализирахме. Видяхме цялата процедура как зъболекаря започва работа, как пациента не усеща никаква болка, процедурата минава много успешно, и накрая визуализирахме своята близка колко е доволна и всъщност колко е изненадана от резултата, от бързото възстановяване, нямаше никаква болка, само усмихнати лица ентусиазирано споделящи колко бързо и като по-вода е минало всичко.

Резултата: Оказа се, че визуализацията е подействала… А дори това, което зъболекаря твърдеше, че се очаква подуване на лицето, да се снабдим с обезболяващи прахчета и т.н. въобще не се случи.

Невероятно, но след тази операция на венеца, жената се чувстваше много добре и няколко часа по-късно дори вечеряхме, нямаше никакво подуване. А през нощта каза, че дори е спала на тази страна и не е усещала никакъв дискомфорт.

Това е отличен пример как можем да помагаме на другите, как от разстояние можем да повлияем благотворно и да помогнем и на самите лекари всичко да мине без усложнения.“

Визуализацията е много мощно средство за помощ, когато наш близък или самите ние имаме здравословен проблем.

Следната история се случи в началото на миналата година.

Всъщност да добавя, че след това, след резултата, който се получи, с моя приятел решихме, че Силва метод трябва да се популяризира и все повече хора да могат да помагат на себе си и на другите хора. Всички заслужаваме да сме здрави, щастливи и реализирани в живота си.

Наша роднина, млада жена, се обърна към нас за помощ. До тогава бе опитвала да забременее и всичко се получаваше добре до момента, в който от стрес или притеснение, не знаем какво точно, но всеки път още в началото на бремеността загубваше плода.
Макар човек да не иска да се притеснява, да прави всичко по силите си, понякога това не е достатъчно.

Така се случи – разговаряхме с нея, изпратихме й една книга на Хосе Силва, която обясняваше накратко как да се прави медитация, така че тялото напълно да релаксира, ума да релаксира, и всичко това във „вълшебното“ Алфа ниво, където тялото активира своите лечителски механизми и само възстановява хармонията и баланса.

Нещата се поуспокоиха, тя правеше всичко според указанията с голяма вяра и силно намерение, това са две важни неща за постигане на добри резултати.

Имаше един-два момента, когато се появяваха болки, страха от това да не се повтори сценария от преди. Радвам се, че тя ни се довери напълно и когато тези кризисни моменти се случваха, ние бяхме във връзка, правехме нужните визуализации за да подсигурим, че бебето ще се оцелее и ще се роди живо и здраво.

Но не само ние визуализирахме, а и бъдещата майка. Ако тя не бе направила всичко по силите си, ако не си бе повтаряла и вярвала, че всичко ще бъде наред и скоро ще й се роди едно хубаво здраво бебенце, ако се бе отдала на отчаянието и тревогите, не мисля че резултата, който постигнахме заедно щеше да е толкова благоприятен.

Един ден някакъв лекар казал на младата жена, че има недостиг в тялото й на някакъв важен хормон, от който зависело плода да се задържи и да не се получава спонтанен аборт както преди. Лекарят говорел за доста големи проценти – сега не помня колко бяха, но между 70-90% липса на този хормон в тялото.

Чухме се по телефона, можете да си представите как се е отразило това посещение при лекаря на психиката на жената. Все едно някой да се опитва да анулира всичките ти услия и да твърди, че ти все пак има голям шанс да загубиш бебето, защото нещо ти липсва в тялото.

Но ние не се отказваме така лесно, и вие ако искате нещо, никога не вярвайте на факти и статистики…

Както си вървяхме в центъра на София, и тъкмо бяхме разбрали за проблема и за липсващия хормон, точно там, насред улицата направихме тази толкова важна визуализация. Не можехме да чакаме докато се приберем вкъщи.

Щом тялото има нужда от този хормон решихме, че ще му го дадем, визуализирахме как тялото вече си набава хормона, а бебето е защитено и хубаво долепено до стените на матката чрез една малка мрежичка от стволови клетки (знаете, че въображението много помага в такива визуализации).

Като се прибрахме у дома повторихме медитациите за да сме сигурни, че нашата близка ще получи каквото е нужно.

След този кризисен момент бременността протече добре.
Бъдещата майка парвеше всичко за да успокоява бебенцето в корема си. Това бе едно партньорство, сътрудничество каквото не можете да си представите. Всичките тревоги, притеснения бяха изчезнали.
Медитациите бяха помогнали за успокояването на ума и премахването на стреса.
И не само.

Концепцията на Хосе Силва е толкова силна, че усилва вярата на човек в добрите резултати, след което той наистина очаква най-доброто да се случи.

Винаги съм вярвала в Силва метод и възможностите му, но след този случай, след като чух новината за безпроблемното раждане на едно красиво момиченце, бях убедена, че това е благословия.
Да имаш знания като тези е благословия.

Да можеш ти самия да помогнеш на друг… това не може да се опише с думи.
Няма богатство на този свят, което да ви донесе толкова голямо удовлетворение и да изпълни сърцето ви с любов по същия начин.

Но Хосе е знаел това, той самия го е изживявал много пъти. Но накрая е решил, че по-добре е да научи хората как сами да си помагат, сами да се лекуват един друг, отколкото той сам да се опитва да им помогне.

P.S. Трябва да отдам заслуженото на още едно нещо или по-скоро няйкой, който също допринесе за лечението в този случай. Името му е Бруно Грьонинг, германец, вече не е сред живите, през целия си живот е лекувал хора, имал е паранормални способности, но се разболява и умира млад. Преди да умре казва, че и след смъртта си ще продължав ада лекува болните, за това ще е нужно само образът му, снимката му.

Така или иначе бяхме чули за този лечител от уважавана българска авторка (Мариана Илиева) на езотерична литература, решихме да пратим снимката на нашата близка, поне да знаем, че сме опитали всичко възможно да й помогнем.

Тя е използвала снимката на Бруно Грьонинг в моментите, когато е имала силни болки в корема, когато е имало опастност от спонтанен аборт. Както казваше тя „Бях си я долепила за корема, не смеех никъде да ходя без нея“

За мен лично няма никакво значение да определям кое точно и в каква степен е помогнало благоприятно за да мине безпроблемно бременноста и да се роди здраво бебе. Вярвам, че в този живот случайности няма, за това и Силва Метод и Бруно Грьонинг се появиха в правилния момент в живота на тази жена за да й помогнат.

Сайт за дейността на Бруно Грьонинг.