СЕМИНАР: София 29, 30, 31 Октомври 2021
Местата са ограничени до 9 участника!
Информация и Резервация
СЕМИНАР: Пловдив 5, 6, 7 Ноември 2021
Местата са ограничени до 9 участника!
Информация и Резервация

Когато ученика е готов, учителя ще се появи!

В живота си всички имаме, както много важни също и не толкова важни моменти, които независимо дали ни носят радост или тъга ние преминаваме през тях. Когато резултата ни радва ние сме щастливи и даже след време си спомняме с удоволствие за това, но когато се случи обратното се опитваме да забравим и съжаляваме за случилото се. Понякога обвиняваме себе си, друг път хората, с които е свързана самата случка или си намираме всякакви оправдания за това.

Можем ли да направим така, че всяка случка да ни носи успех, а дали пък не притежаваме талант да предвиждаме нещата? Аз смятам, че това е възможно. Ако го искате достатъчно силно и вярвате, че можете да го направите, тогава ще се появят подходящите начини и хора, които ще ви покажат как да бъдете полезни както на себе си така и на другите около вас.

Трудно е да приемем това след като навсякъде слушаме как някой е много талантлив и способен, а друг не е. Всички ние сме духовни същества и за човешкият ум граници няма. Зависи как всеки избира да живее живота си и как използва капацитета на собствения си мозък.

А задавате ли си въпроси като – каква е мисията ви, защо сте дошли на този свят, с какво може да помогнете да стане по-добър, или какво най-добре умеете да правите и как да го откриете?