СЕМИНАР: София 19, 20, 21 Април 2024
Местата са ограничени до 12 участника!
Информация и Резервация
СЕМИНАР: Пловдив 26, 27, 28 Април 2024
Местата са ограничени до 12 участника!
Информация и Резервация

Как може да се преодолее тежко заболяване

Хората, които разбират принципа, че всички ние тук на Планетата Земя сме свързани, и че ако нещо има ефект върху едно човешко същество, тогава то ще окаже ефект и върху цялото човечество, са именно хората, които постигат невероятни успехи, които ние наричаме „чудо“, защото нямаме друго обяснение.

Имало една дама от Южен Тексас на име Мардж Уолкот, която посети Силва обучение при нас в Ларедо, Тексас. Тя бе много религиозен човек, имаше навика да се моли за здравето на другите хора. Ето нейната история със собствените й думи:

„Имах множествена склероза от 15 години. Когато дойдох на лекциите Силва носех шина на врата и шина на тялото си. Трябваше да си донеса един специален стол, в който да седя.
„Когато дойдох на Силва курса имах силна вяра, но след края на курса вярата ми бе удвоена.

„Два месеца след завършване на курса свалих шината от врата. Два месеца по-късно шината на тялото ми се счупи на гърба и в зоната на раменете. Дъщеря ми, която също бе изкарала курса с мен, предложи въобще да спра да я нося. Тя знаеше, че се изкушвах да я сваля.
„Опитах, и от тогава никога повече не я сложих обратно.

По-късно един лекар от Далас ми дойде на посещение. Той самия страдаше от болест, която го правеше трудно подвижен и поради тази причина бе затворил практиката си. Тогава все още не знаех, но той бе много добре запознат с множествената склероза. Сподели ми, че въпреки знанията си, не е успял да долови нито един симптом на заболяването у мен!
Чух, че изкарал курса на Хосе Силва, възстановил се и по-късно отново отворил медицинската си практика.
„След като аз самата се възстанових от множествена склероза видях отново своя познат доктор. Единственият му коментар беше, че и преди е чувал истории за такъв вид възстановяване, но това е първият път, когато лично го вижда. Според него нямало е никаква надежда аз да се подобря. Вече бях с шините от 7-8 години.

„Ето какво точно направих използвайки Силва техниките:

„Програмирах по три пъти на ден. Много хора ми се обаждаха с молба аз да им помогна на тях, за това отивах в алфа ниво по три пъти на ден за да програмирам за тях.
„След като програмирах за тях, същото правех и за себе си.“
„Знам, че докторите не таяха никакви надежди за мен, за това и аз самата имах малко надежда. Но естествено имах желанието и нямаше да си правя целия труд да програмирам, ако нямах някакво очакване, че това ще помогне. И не се притеснявах за това. Ако успеех да подобря състоянието си, това щеше да е чудесно. Ако ли не, щях да го приема.

„Библията казва, че това, което правиш за другите се връща към теб десетократно. Очевидно, когато програмирах за другите хора, аз всъщност помагах и на себе си. Мислите за изцеление изглежда бяха повлияли моя собствен мозък, така че да направи необходимите корекции по тялото ми.
„Изминаха 12 години от както приключих обучението си по Силва Метод. От тогава нямам никакви проблеми с множествената склероза.“

Източник: Силва УлтраМайнд ЕСП Систем