СЕМИНАР: София 15, 16, 17 Март 2024 г.
Семинарът е за максимум 12 участника!

Информация и Резервация

 

Как да вляза в ниво алфа

Здравейте! Купих си книгата „Как да получите помощ от другата страна“, но стигнах до 17 ден и се отказах. Не ми хареса това, че вече пишеше за решаване на световни проблеми. Та аз не мога да реша собствените си, какво остава за световните(малко егоистично нали), но ми се стори нереално. Другата причина поради, която спях е, че не разбирам влизам ли в ниво алфа или не. Единственото ми постижение е чашата с водата, която изпих и си зададох въпрос и отговора в съня ми беше, че няма да разреша проблема, но защо така и не разбрах.Какво бихте ме посъветвали, да започна ли отново? Как да разбирам дали се намирам в ниво алфа?

Здравейте,

Моят съвет е да посетите безплатна уводна лекция на семинара и там ще научите много повече за същността на семинара и влизането в алфа ниво. Също можете да прочетете и книгата – „Методът Силва ЕСП за всеки ден“

И най-важното е това в което вярвате. Тъкмо заради това имате нужда да посетите безплатната уводна лекция, да чуете и разберете повече и да изградите вярата в себе си.