СЕМИНАР: София 21, 22, 23 Април 2023 г.
Семинарът е за максимум 12 участника!

Информация и Резервация

 

Как да помогнем на близък чрез Метода Силва

Как да помогнем на близък страдащ от дадено заболяване, какво трябва да знаем… кой може да помогне…

Има различни начини човек да научи многобройните техники на Хосе Силва създадени специално за решаване на всякакъв вид проблеми, включителни и здравословни. Но често самото научаване на техниките не гарантира успеха. Ето какво споделя Ед Бернд Младши към запитване на Силва ученик, който иска да помогне на болния си баща.

„В действителност ти знаеш техниките толкова добре колкото и ние. Важните фактори в случая са:

Увереност. Увереността се получава от успехи при работа с техниките. Г-н Силва казваше, че има специално усещане, което идва заедно с успеха, и единствения начин да имаш такова усещане е да преживееш успех. След като имаш успех може да отидеш в своето ниво и да си припомниш своя успех, да си припомниш специалното усещане да си успешен. Това ще ти помогне да постигнеш следващи успехи при работа с техниките на Хосе Силва за решаване на проблеми.

За това е толкова ценно да използваш всяка възможност за да коригираш проблеми, без значение на кого е този проблем. Изглежда Висшия Разум си има своя система, чрез която ни „награждава” автоматично, когато правим тов а, за което сме дошли – което е да решаваме проблеми, да облекчаваме страданията и да подобряваме условията на планетата. Г-н Силва често ни напомняше, че не за това трябва да коригираме проблеми – не заради ползите, които ще получим, а защото това е наше общо призвание и мисия, за това сме дошли на змеята.

Още по-важно от увереността е желанието да помогнем. Ето това е мястото, където ти имаш огромно предимство при работата с твоя баща. Ти го познаваш – ти си свързан с него – това ти дава много по-голямо желание да помогнеш, отколкото някой непознат би имал.

При няколко различни случаи съм ставал свидетел как хората имат успех при лечение, въпреки че не са прилагали техниките така, както ги преподаваме. Едно силно, искрено желание да помогнеш може да преодолее „неправилно” изпълнената техника.

Ние ще програмираме за твоя баща, а и също за теб, да успееш да му помогнеш.
Продължавай да програмираш по какъвто начин се сетиш и наблюдавай резултатите. Ако забележиш подобрение продължавай да правиш това, което правиш. Ако няма никакво подобрение , тогава опитай нещо различно. Програмирай повече, програмирай по-малко, прави каквото ти дойде на ум и наблюдавай какво ще се случи.

Също можеш да програмираш чашата с вода да му служи като лечебно средство и да му помогне. Можеш да вземеш чаша с вода в ръцете си, да влезеш в ниво, да използваш Техниката на Трите Сцени и да програмираш водата. Първата сцена – виж проблема (например в твоя случай наранения орган в тялото на баща ти). Втора сцена – баща ти пие водата и тъканите му заздравяват, кървенето спира, органа се връща към нормалното функциониране. Трета сцена – вече всичко е наред, няма кървене, няма болка, органа е напълно здрав.

На какво е способна мисълта на човек и как водата се програмира може да прочетете тук:

www.silvacourses.bg/index.php/forum/7-us…nergiya-v-ratzete-ni

Също така обучи още хора, които да правят това с теб. Сподели каквото знаеш с тях и събери група, която да програмира заедно за лечение на хора. Вие ще си давате сили взаимно и ще се окуражавате един друг.

Понякога откриваме че една ситуация е толкова напреднала – нанесена е толкова много вреда – че не може да бъде коригирана. Както казва г-н Силва – трябва да бъде в „границите на възможното”.

Не би ли било добре да намерим някой, който знае повече от нас сега, да знае повече от теб и мен и лекарите?

Има към кого да се обърнем. Може да използваш Техниката на Мисловния Филм за връзка с Висшия Разум за да съобщиш ситуацията и какви усилия досега са положени за нейното решаване, и да помолиш за напътствие и знаци как да продължиш да помагаш от тук нататък. Пример как Мисловният Филм е бил използван за решаване на проблем: www.silvacourses.bg/index.php/forum/5-li…speh-sas-silva-metod

Може би ще получиш някакви знаци какво би могъл данаправиш за да облекчиш живота на твоя баща, да се чувства по-комфортно в състоянието в което е, да повлияеш за намаляване на страничните ефекти и за подобряване качеството на живота му. Ако това е най-доброто, което можем да направим за него в този момент – значи това трябва да правим.

Ние ще програмираме за твоя баща и за теб да правиш това, което е най-доброто за него.

Все по-добре и по-добре

Ед”

В момента Ед Бернд Младши е на 70 години, работил е с Хосе Силва 30 години рамо до рамо. Той е човекът, който отговаря на хилядите писма на хора, които се получават в централата на Силва метод. Той е човекът запознат най-отблизо с работата на Хосе Силва, до него се допитват всички Силва инструктори, до него сте се докоснали и вие най-вероятно, ако сте прочели някоя от книгите на Хосе Силва, при които Ед Бернд е съавтор.