СЕМИНАР: София 29, 30, 31 Октомври 2021
Местата са ограничени до 9 участника!
Информация и Резервация
СЕМИНАР: Пловдив 5, 6, 7 Ноември 2021
Местата са ограничени до 9 участника!
Информация и Резервация

Историята на един дочакан цвят

Здравейте, мили приятели!
Искам да ви разкажа една вълнуваща история, моята история, която е още едно доказателство за силата на положителното мислене и любовта. Искам да започна с няколко думи за това, как животът (съдбата, Бог, Вселената ) ме срещна с идеята на Силва Метод.
Не помня как, но с първата книга на Силва се срещнахме преди 10 години.
Методът Силва за контрол над ума -Ментална динамика. Прочетох я, опитах да вникна в нея, и да я осмисля. Не успях, и я прибрах в библиотеката. Но често си спомнях за написаното в нея. Не й е било времето на тази идея. И аз не съм била готова за нея.
Преди 10 месеца, по неведоми пътища попаднах на един блог-този, който споделя Павли: dolorescannonbg.blogspot.com/2012.
Изчетох го целия. Отне ми няколко дни, но там, в този блог, всичко написано, всяка дума, която прочитах, ми носеше спокойствие, радост и мир, истински душевен мир.
В контакти с мен, открих профила й във FB, и така започнахме да си пишем. Така преоткрих, след 10 години, Методa Силва. Разбрах за новата система „Силва УлтраМайнд ЕСП“ и за използването на Алфа Ниво, което повишава интуицията и разширява потенциала на ума като развива дясното мозъчно полукълбо.
Павли беше до мен през всичките тези месеци, в които започна моята трансформация. Намирах се на кръстопът, и трябваше да избирам на къде да вървя-здравословното ми състояние бе критично. Имах високо кръвно налягане, наднормено тегло, проблеми с щитовидната жлеза, изтръпване на крайници, мускулни болки и схващания, успявах да спя (разкъсвана от тревоги и страх, причинени и от емоционални, и битови проблеми) едва по 2-3 часа в денонощие. И така, в продължение на години. Най-лошо беше, че всички тези симптоми се влошаваха с всеки изминал ден. Душевното ми състояние бе в степен на пълна разруха.
И отново ще повторя мъдростта, че учителя се появява тогава, когато ученикът е готов.
Благодарна съм от сърце за подкрепата, любовта и пълното приемане на Павли и Милен. Обичам Ви с цялото си сърце
Чудесата с мен започнаха веднага, след като се обърнах към душевния си свят. Здравословните ми проблеми започнаха да се нормализират. Откривах, и преоткривах всяко утро, колко хубав е живота. Благодарях с душа и сърце за всяко чудо, на което ставах и свидетел, и сътворител.
А ако вярвах в себе си преди срещата ни със Силва ултраМайнд, бих знаела, че знаците, които срещах по пътя, мога да използвам не само за да руша, а и за да създавам. Отдавна бях забелязала, че страховете ми се материализират. Че когато със сърце помисля нещо, то се сбъдва. Но не знаех, не бях научила, и че положителните утвърждения могат да се случват със същата сила. До преди да изчета всичко за Силва метод, и до преди да започна да го практикувам, имах явни доказателства за силата, която имаме, но нямах идея как да обърна страховете в сътворения.
Изчетох всички книги на Хосе Силва. Първият „бонус” който получих, беше чудесно и здравословно заспиване, винаги, след медитация. Отпусках се толкова хубаво, така се успокоявах, както…май както никога до сега!
Във времето разбрах, че наистина е възможно да помагаме от разстояние на другите. Разбрах, че можем да „издействаме помощ” за другите. Разбрах колко силно е положителното мислене.
И не защото другите така казват. И не само от статии и книги. Аз се убедих в истинността на всяка дума на Силва, предадена, и обяснена от Милен и Павли, от собствен опит.
Здравословните ми проблеми бяха сведени до минимум. Отношенията в дома са прекрасни и хармонични. Чувствам се изпълнена с любов, разбиране, хармоничност и удовлетворение. Би ми отнело много време за да разказвам за различните духовни срещи, които имах през този период, и до момента.
Но преди дни, се случи нещо толкова красиво, и радостно за мен, и ми се иска да го споделя.
Беше ранна пролет. Едно от упражненията на курса се състоеше в това, да се съединим емоционално, и ментално с листо. Тогава, аз малко „кривнах” от упражнението, и го изпълних с дървета, в моя двор, които, макар да получаваха хубави грижи, вече години наред, нито веднъж не ни зарадваха с плод. Две от тях са на възраст над 12 години, други две са на 10 години. Нито веднъж не цъфнаха през тези години, а съпругът ми всяка есен ме моли да ги отсечем, и да посадим нови. Аз не давах, и им издействах всяка година, по още една отсрочка. До тази година.
Изпълних упражнението с голяма любов. Аз бях в сока им, в пъпките им, в кората им. Засвидетелствах им любов, загриженост и разбиране. Визуализирах как цвят отрупва короната им.
А когато слънцето събуди всичко в природата…моите дръвчета, една по едно, започнаха да показват плодните си пъпки, и се разцъфтяха красиво, ароматно!
Ето и снимки на това малко чудо:
asi26.snimka.bg/nature/gradina.745427.30172705

Всеки ден, като птиче, ходих при тях. Рано, рано, преди да изляза за работа, и после, още на токчета, прецапвах пътеките, за да ги навестя отново.
Благодарността ми, и щастието, искрената радост и любов, които изпитвам в такива моменти са заразни! Така казва съпругът ми
Не спирайте да искате, да благодарите, да измолвате помощ.
Не спирайте да визуализирате красота, съвършенство и хармоничност и здраве във вашия свят!

Ние всички сме едно цяло с Вселената. Нашите мисли, нашите мечти, нашите идеи, нашето поведение, на всички ни в едно-това е Вселената.