СЕМИНАР: София 21, 22, 23 Юни 2024
Местата са ограничени до 12 участника!
Информация и Резервация
СЕМИНАР: Пловдив 26, 27, 28 Април 2024
Местата са ограничени до 12 участника!
Информация и Резервация

Програмиране и Визуализация в Алфа и Тета Ниво на Мозъка!

 

За успех с Методът Силва УлтраМайнд Систем при програмиране и техники на визуализация в Алфа и Тета ниво следните условия трябва да бъдат спазвани:

 

1. Вие трябва наистина да ЖЕЛАЕТЕ този резултат

 

Избягвайте да програмирате за безполезни проекти, защото вашият ум ще се отвърне и вероятно няма да работи.

 

Дали е полезен един проект може да определите като се запитате колко хора ще имат полза от постигането на желания резултат? Желанието ви не трябва да е егоистично и за сметка на чуждото нещастие! Всички замесени в крайния изход на проекта трябва да спечелят и да имат полза от него.

 

Пример: Мога ли да медитирам за привличане на конкретен партньор? Сигурни ли сте, че това е най-доброто решение за всички участващи? Ако си мислите, че този партньор е най-подходящия за вас, дали това е така за него?

 

Вие няма как да сте сигурни в това, за това казваме, че крайния резултат не бива да бъде ограничаван с конкретен партньор, защото в противен случай може да не отговорите на условието Проекта да е най-доброто за всички засеганати.

 

В този случай променете проекта си и го насочете към намиране на подходящия партньор, с който заедно можете да бъдете най-щастливи, но избягвайте да определяте кой е това!

 

2. Вие трябва да ВЯРВАТЕ, че може да се осъществи, иначе вашият ум ще работи против него.

 

Ако знаете, че има много пречки към постигане на вашето желание, това може да отслаби вярата ви, и вместо да се концентрирате на положителния резултат вие започвате да мислите за всички неща, които ви пречат и възпрепятстват и така получавате именно това, което не желаете, но за което сте мислили постоянно – повече препятствия.

 

Можете да желаете едно нещо, но ако нямате никаква вяра или вярвате, че това е невъзможно, вие подхранвате по този начин тъкмо обратното развитие на събитията – т.е. не се учудвайте, ако усилията ви доведат до съвсем различен резултат – със съмненията си и слабата вяра, или липсата на каквато и да е вяра в добрия резултат вие сте провокирали противоположния резултат.

 

Вярата ви трябва да е безпрекословна, доверете се на процеса, не търсете логика. Повтаряйте си, че вашето желание ще помогне не само на вас, а и на други хора да успеят. Колкото повече хора имат полза от това, толкова по-добре за успешното постигане на целта. Подсилвайте вярата си, когато е нужно, давайте си кураж и помнете, когато е най-подходящия момент за всички тогава вашето желание ще бъде постигнато. Доверете се на процеса.

 

3. Вие трябва да ОЧАКВАТЕ да се случи.

 

Това е тънък (неуловим, хитър) закон. Първите два са прости и пасивни – този въвежда известна динамика. Възможно е да желаете събитието, да вярвате, че то ще стане и все пак да не очаквате да стане.

 

За да сте сигурни, че изпълнявате и последното условие за постигане на успешен резултат с програмирането, от този момент нататък продължете живота си сякаш вече желания резултат е постигнат. Винаги, когато мислите за това говорете в минало време сякаш вече сте постигнали успеха, който желаете.

 

Визуализирайте желания резултат, пресъздавайте емоциите и вълнението, което изпитвате, когато нещо, което толкова сте желали е вече факт. По този начин вие помагате по много силен начин за самото случване на нещата, привличате именно това, което желаете.

 

4. Вие НЕ МОЖЕТЕ ДА СЪЗДАВАТЕ проблем в Алфа ниво.

 

Това е основен закон, контролиращ всичко. Когато работите динамично в Алфа вие сте в допир с По-висока Интелигентност (Higher Intelligence) и от переспективата й това не би било велико изобщо. В Алфа това просто няма да работи.

 

В Духовното Измерение действа Закона за привличането – това е привличане на нещата към тяхната съвършена форма, както природата ги е създала. За това никаква вреда не може да бъде нанесена чрез програмиране в Алфа Ниво. Проблемите се създават единствено в бета, във физическия свят.

 

За това, когато програмирате, но това не е в интерес и полза на всички замесени, тогава този закон влиза в сила и не позволява желания от вас резултат да се постигне.

 

В ЗАКЛЮЧЕНИЕ:

 

Най-важното, когато се използва Силва Метод е да не се конкретизира точно как да бъде постигнато дадено искане, а да се медитира върху положителния изход, независимо от къде ще дойде решението и с какви средства. Вие не трябва да се концентрирате върху Как, а върху Какво желаете за краен резултат.

 

Оставете на Висшия Разум да прецени метода и пътя, по който вашето желание да достигне до вас. От вас се иска само да бъдете отворени за всяка възможност и да следите за знаци, защото всяко едно нещо, което се случва в живота ви може да доведе именно до изпълнението на вашето желание.

 

Понякога искаме неща, от които нямаме нужда в дадения момент или все още не сме готови за тях. Това е така, защото от переспективата, която има човек той не е в състояние да види цялостната картина на нещата и кое е най-добро в конкретния случай.

 

Като резултат нашата медитация за съответното искане остава „неудоволетворена“ – получаваме нещо съвсем друго, но след време, когато погледнем назад виждаме, че това, което сме получили е било много по-добро решение от онова, което сме искали.

 

За това е най-добре да програмираме, но винаги да оставяме една вратичка – да се случи най-доброто за нас, макар и ние от позиция на човешко същество да нямаме цялостна представа какво е това.

 

Ето как Хосе Силва използва концепцията за „Висшия Разум.”

 

Висш Разум може да значи няколко неща:

 

Ако някой знае информация, от която вие се нуждаете, която ще ви помогне да решите даден проблем или да постигнете каквото желаете, тогава този човек е „по-висш разум” за вас в тази конкретна ситуация. Дори човекът да не е интелигентен колкото вас, ако той притежава информация, която може да ви помогне, тогава този човек е по-висш разум за вас в този конкретен случай.

 

Ако този човек се нуждае от информация, и вие имате тази информация, която ще му помогне, тогава вие сте по-висш разум в неговия случай.

 

Така че, ако вие знаете информацията, от която аз се нуждая, вие сте по-висш разум за мен… в случая. Ако аз притежавам информация, от която вие имате нужда, тогава аз съм по-висшия разум за вас… в този случай.

 

Така Висшия Разум може да бъде просто друг човек, всеки друг човек.

 

Висш Разум може да бъде всеки източник на информация, който може да ви помогне. Не е нужно той да произхожда от тази планета. Това може да е всяка форма на интелект намираща се където и да е .

 

Висш Разум може да има значение и на концепцията за Бог. Каквато и да е вашата концепция за Бог, това може да представлява Висшия Разум, защото ще бъде един източник на информация, който може да ви помогне да разрешавате проблеми и да постигнете това, което е важно в живота ви.

 

За да имаме успех, в което и да е начинание, ние се нуждаем от силна вяра. Хосе Силва разказва как да развием и усилим в себе си трите фактора изграждащи вярата – Желание, Вярване, Надежда/ Очакване.

 

На базата на повече от 40 години опит от изселедванията и практиката си Хосе Силва създава една наука за развиването на човешкия ум и психичните способности посредством които човек се научава да следва и разчита знаците, да извлича ценна информация и насоки за да върви по-леко и по-успешно в живота изпълнявайки своето истинско призвание, своята мисия на земята. Тези знания той обособил в системата Силва УлтраМайнд ЕСП създадена през 1998 г.

 

Тази система се преподава в България от Милен Михайлов – Директор и лицензиран инструктор на Силва Метод УлтраМайнд ЕСП Систем.

 

Практически Упражнения и Техники

 • Основно Силва Упражнение за Центриране – навлизане в Алфа ниво
 • Практическа работа с Тета ниво
 • Как да използвате Дясното мозъчно полукълбо и дълбоките нива на ума Алфа и Тета за работа с подсъзнанието.
 • Алфа и Тета ниво упражнения за развиване на дясното мозъчно полукълбо и активиране на психични способности (ЕСП) като практическа интуиция.
 • Как да станем по отворени и да забелязваме знаците в нашия живот. Случайностите и съвпаденията придобиват ново значение след семинара.
 • Как чрез собствения си ум да коригирате негативни ситуации и преживявания от миналото
 • Субективна комуникация за решаване на проблеми във взаимоотношенията
 • Техники за коригиране на здравословни проблеми и решаване на ситуации от всяка сфера на живота
 • Как да използваме дълбоките нива на Съня (Делта ниво) за намиране на решения разчитайки знаците – „случайностите” получавани обективно във физическия свят
 • Практическа работа по здравни случаи и използване на Психометрия
  Семинарът се състои от два дена интензивно обучение – 20 часа + 2 часа уводна лекция

(Уводната лекция се провежда в Петък вечер от 19:00 до 21:00 часа – Вход свободен САМО с предварителна резервация на тел. 0885 776 459)

Часове на провеждане на семинара::

Петък – 19.00 – 21.00
Събота – 09.00 – 19.00
Неделя – 09.00 – 19.00
Освен теория, по-голяма част от семинара са практически упражнения, където всеки един участник ще се учи чрез личен опит и под напътствията на инструктора.

 

За контакт:

Милен Михайлов

Директор Силва УлтраМайнд ЕСП Систем България

GSM: 0885 776 459

www.SilvaCourses.bg

 

„Нека заедно да превърнем Земята в едно по-добро място за живот“
Хосе Силва

 

Хосе Силва – как да усилим вярата си и да постигнем целите си: