СЕМИНАР: София 21, 22, 23 Юни 2024
Местата са ограничени до 12 участника!
Информация и Резервация
СЕМИНАР: Пловдив 26, 27, 28 Април 2024
Местата са ограничени до 12 участника!
Информация и Резервация

Да станеш АЛФА Майстор

 

Нашият мозък работи по-добре и от най-добрият компютър, създаван някога; той е съставен от милиарди елементи и е много по-сложен от всеки компютър изработен от човека.

 

С помощта на дясното полукълбо на мозъка имаме възможност да достигнем до неограничен източник на информация. Наричаме го Висш Аз, Вселенски Разум, Висш Интелект, Висш Разум, Божият източник ако предпочитате. Аз го наричам – „Всичко Което Е”.

 

Това, което притежава човек е съзнание чрез, което постоянно творим. Ние сме СЪТВОРЦИ във „Всичко Което Е”. Въпросът е дали творим осъзнато или го правим неосъзнато.

 

АЛФА МАЙСТОРИ са хората, които могат да функционират съзнателно в алфа ниво на мозъчните вълни. Алфа нивото е връзката между лявото и дясното полукълбо и обединява съзнанието с подсъзнанието. Увеличава нашият потенциал.

 

Като АЛФА МАЙСТОРИ ние може да достигнем до този неограничен източник на информация и да намерим решение на всички въпроси, които ни вълнуват.

 

От това ниво ние сме в състояние да творим съвсем осъзнато и да бъдем истински творци в нашият живот. Като част от „Всичко Което Е”, която притежава съзнание, ние сме в състояние да сътворим всичко, което пожелаем и да осъществим нашите желания и мечти.

 

За да творим осъзнато и да постигаме пълноценни резултати в нашият живот е необходимо да творим от правилното ниво – АЛФА и да творим по правилният начин!

 

Казвам се Милен Михайлов и се занимавам с обучението на АЛФА МАЙСТОРИ. Лицензиран представител съм за България по световно известният метод Силва и по специално системата Силва УлтраМайнд ЕСП, която ни помага да усвоим работата с Алфа и Тета ниво на нашият мозък, развива интуицията и ни учи как да програмираме за желани резултати.

 

Ти си истинският творец на живота си и от теб зависи как искаш да го изживееш. Важното е да си наясно, че всичко зависи от теб, от изборите, които правиш в този живот!

 

Следвайте своята интуиция. Най-правилният избор е този, който идва от сърцето, следвайте своето чувство!

 

Целият повече от 40 годишен опит на Хосе Силва, включващ изследванията и практиката на Силва Метод, е вложен в създаването на Силва УлтраМайнд ЕСП Систем.

 

Силва УлтраМайнд ЕСП Систем включва всички основни упражнения за начинаещи в навлизането в Алфа ниво и навлизане и работа в Тета ниво. Тези упражнения Хосе Силва разработва и усъвършенства още от създаването на Силва Метод. След повече от 40 години работа по Силва Метод, Хосе Силва систематизира целия свой труд в Силва УлтраМайнд ЕСП Систем. Този семинар е кулминацията на неговата работа.

 

В същността си тази система ни учи как да използваме дясното мозъчно полукълбо, което е източника на творчество, вдъхновение, гениални идеи, интуиция, и безкрайна информация съхранявана в духовното, нефизическо измерение.

 

Основното свързващо звено, което прави възможно за нас да използваме дясното мозъчно полукълбо е една специална вибрацията на мозъка, която служи като мост между лявото и дясното полукълбо – която е наречена Алфа ниво на мозъчната активност.

 

Хосе Силва ни учи как да покорим една нова граница – да използваме Подсъзнанието по един съзнателен начин. Работим предимно с групи до 12 човека и за това местата са ограничени. Така можем да обърнем специално внимание на всеки участник и съответно резултатите са по-добри.

Практически Упражнения и Техники

  • Основно Силва Упражнение за Центриране – навлизане в Алфа ниво
  • Практическа работа с Тета ниво
  • Как да използвате Дясното мозъчно полукълбо и дълбоките нива на ума Алфа и Тета за работа с подсъзнанието.
  • Алфа и Тета ниво упражнения за развиване на дясното мозъчно полукълбо и активиране на психични способности (ЕСП) като практическа интуиция.
  • Как да станем по отворени и да забелязваме знаците в нашия живот. Случайностите и съвпаденията придобиват ново значение след семинара
  • Как чрез собствения си ум да коригирате негативни ситуации и преживявания от миналото
  • Субективна комуникация за решаване на проблеми във взаимоотношенията
  • Техники за коригиране на здравословни проблеми и решаване на ситуации от всяка сфера на живота
  • Как да използваме дълбоките нива на Съня (Делта ниво) за намиране на решения разчитайки знаците – „случайностите” получавани обективно във физическия свят
  • Практическа работа по здравни случаи и използване на Психометрия

 

Подробна информация за същността на семинара е публикувана на сайта ни: www.SilvaCourses.bg

 

Семинарът се състои от два дена интензивно обучение – 20 часа + 2 часа уводна лекция

(Уводната лекция се провежда в Петък вечер, когато са обявените дати на семинара: Вход свободен САМО с предварителна резервация на тел. 0885 776 459)

 

Освен теория, която е необходима за разбирането на тази концепция за живот, по-голяма част от семинара са практически упражнения, където всеки един участник се учи чрез личен опит и под напътствията на инструктора.

 

За контакт:

 

Милен Михайлов

GSM: +359 885 776 459

Директор Силва УлтраМайнд ЕСП Систем България

www.SilvaCourses.bg

 

_________________

„Нека превърнем Земята в едно по-добро място за живеене“

Хосе Силва